Album sadrži 15 pesama, od kojih je 12 novih. 🎼

Popularna pevačica Milica Pavlović izdala je 4. album sa 12 novih pesama, i posvetila ga je svom preminulom dedi. 💔

- Stalno se osvrnem i kažem Bože, ona Milica ispred malog TV iz te kuće u Gonjem Bunibrodu na kraju sela. U toj jedinoj sobi koja je u tom trenutku topla, ta neka zima mi je stalno pred glavom. Tu smo svi, baka, deka i ja. Stanem ispred i gledam pevačice, a onda govorim ovako ću ja... Danas ta Milica izdaje svoj četvrti studijski album - ovim rečima se sinoć obratila mlada muzička zvezda Milica Pavlović u specijalnoj emisiji koja je bila posvećena povodom izlaska albuma Posesivna.

Pevačica Milica Pavlović sinoć je zvanično predstavila četvrti po redu album Posesivna. Album sadrži 15 pesama, od kojih je 12 novih: Posesivna, 15ica, Ne Dam Krevet, Nema Žene, After Kod Milice, Mala S Himalaja, Šećeru (duet sa Albinom), Tačno Tako, Striptizete, Provereno, Riba De Luxe, Suzo.

Foto: Instagram.com/senoritamilica

Na omotu albuma, pored naziva pesama, nalazi se personalizovana poruka od strane pevačice.

- Deset godina ranije, ja sam još uvek dete koje veruje u čuda. Dokazujem se javno, trpim kritike, predskazanja da nikada neću uspeti u ostvarenju svojih snova. Ko se zadnji smeje… Gledaj i uči, mala ja. Da mogu da se vratim kroz vreme, samo bih ti to rekla - gledaj i uči. I budi posesivna. Dude, i ti si uvek tu. Toliko mi nedostaješ dok gradim Olimp tako visok da ću ti biti vrlo blizu i bićeš ponosan na mene. Volim te. Volim vas sve. M.

Za manje od 24 č. album Posesivna pokorio je trending na Jutjub platformi, a najviše pregleda za sad ima numera po kojoj i nosi naziv ovaj album:

IZVOR: YT / Senorita Music

Autor: redportal.rs

#Posesivna

#album

#milica pavlović

#rekord