Milana i Aleksandru Belošević gledamo u seriji Tri muškarca i tetka

Ove nedelje u Kasnom Zornjaku Tamara Galiano ugostila je mlade glumce koje možemo gledati u seriji Tri muškarca i tetka Milana Pajića i Aleksandru Belošević. Oni su za gledaoce RED TV-a govorili o svom pozivu, predstavama i slično.

U pomenutoj seriji Aleksandra tumači lik Anke, dok Milan tumači lik Radmila, kojima se u seriji putevi sreću i na ljubavnom planu. Mimo Seke Sablić, u seriji Tri muškarca i tetka gledamo i Svetlanu Cecu Bojković za koju su glumci kazali da nesebično sa njima deli svoje iskustvo, pomaže kolegama, te da im to mnogo znači.

Foto: Printscreen RED TV

Milan je tokom emsije govorio o pozorištu i svojim predstava i kazao kako bi u Srbiji pozorište bilo posećenije ukoliko bi se više pažnje usmerilo na samu kampanju predstava.

- Promenili smo se, ali sve dublje tonemo kao društvo - izjavio je Milan i dodao da kao pojednici jako malo dajemo promena kako bi nam društvo bilo bolje. Kada bi svako od nas pošao od sebe, promena bi bila vidljiva.

Aleksandra i Milan dotakli su se predstave Rijaliti, ali i rijalitija u Srbiji. Pomenuta predstava odigrana je nekoliko puta kada je počela pandemija koronavirusa, ali se trenutno ne igra, što ne znači da neće doći do ponovnog ukupljanja grupe, kako su rekli.

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#milan pajić i aleksandra belošević

#predstave

#red tv

#tri muskarca i tetka