Da li ste znali?

Svi imamo neke slabosti, ipak, iako ste mislili da to nema veze sa znacima, i te kako ima. U nastavku pročitajte na šta je koji znak slab.

Ovan

Ovaj znak je sklon konzumaciji alkohola i u tome često pretera. Ovnovima dok piju piće neplanirano prolaze sati, pa se kući često vraćaju sa glavoboljom i praznim novčanikom. Osim toga, znaju da započnu svađu i sukobe, naročito s bliskim ljudima, i to gotovo bez razloga.

Bik

Pripadnici ovog znaka su pravi hedonisti, ne znaju da prestanu da jedu i piju, nemaju mere. Vrlo su seksualni, pa obožavaju da zavode partnere, a skloni su raznim oblicima virtualnih igrica, poput telefonskog seksa i upoznavanje ljudi na internet stranicama za traženje partnera.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su prilično bolešljivi, pa često piju različite analgetike, multivitamine, tablete za smirenje, proteine, pilule za mršavljenje...

Foto: Unsplash.com

Rak

Ovaj znak voli beg od stvarnosti, traži uz čašice i cigarete. Rakovi su skloni prejedanju i gojenju, a tada su toliko lenji da provode dosta vremena gledajući televiziju.

Lav

Pripadnici ovog znaka često su materijalisti pa nije čudo što su zavisnici od šopinga. Obožavaju odevne komade po poslednjoj modi i sebe često počaste takvom kupovinom. Većina Lavova sklona je i prevari partnera i flertu.

Devica

Device su perfekcionisti, a zbog takve svoje prirode često preteraju u onome čime se bave. Mnogi od njih imaju opsesiju od vežbanja i prevelike brige o svom telu.

Vaga

Pripadnici ovog znaka najviše novca troše na svoj izgled. U šopingu mogu da ostave celo bogatstvo, a naknadno će lagati koliko su zapravo potrošili. Takođe, loša strana im je što se mešaju u tuđe živote.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što im je teško da ostanu verni, a seks za jednu noć im je veoma privlačan. Svi oblici kockanja i klađenja su njihovi poroci, a više od mogućeg dobitka privlači ih adrenalin koji tada osećaju.

Strelac

Najveća slabost pripadnika ovog znaka je strast prema putovanjima, pa čak i da time zanemare bližnje.

Jarac

Kako veoma cene samokontrolu, pripadnici ovog horoskopskog znaka uspešno odolevaju svemu u čemu osete da su prevršili meru. Teško će se odreći cigareta, a mogu postati zavisni od vežbanja, pa čak dobiti i neki oblik poremećaja ishrane jer im je fizički izgled ispred svega.

Foto: Pixabay.com/LNTH

Vodolija

Od eksperimentisanja s drogom, alkoholom i cigaretama, sve do vođenja zdravog života, vegetarijanstva ili makrobiotike, Vodolije često idu iz krajnosti u krajnost. Lako postaju zavisnici od nečega, ali lako i prestaju s tim. Međutim, takvo ponašanje zna da izludi one kojima je do njih stalo.

Ribe

Pripadnici ovog znaka posvećeni su duhovnom aspektu života, pa mogu postati fanatični. Lako postaju zavisni od svih oblika igrica.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Zodijak

#poroci

#znaci

#znak