Uklanjanjem ličnog pečata gubi se autentičnost!

Estetske operacije poslednjih godina postale su veoma popularne ne samo u Srbiji, već i u svetu. Sve više devojaka se odlučuje da ode pod nož kako bi postigle savršen izgled. Međutim, uklanjanjem nesavršenosti u fizičkom izgledu i samim tim uklanjanjem ličnog pečata, dolazimo do toga da se gubi i autentičnost, pa devojke sve više počinju ličiti jedne na druge. A dokaz za ovu tvrdnju ogleda se i na fotografiji koja je postala viralna na društvenim mrežama.

Naime, crno-bela fotografija nastala je 1990. godine za potrebe magazina Vogue i spota pevača Džordža Majkla, a na njoj se nalaze lica koja su obeležila modeling. Na fotografiji nalaze se: Linda Evanđelista, Sindi Kraford, Naomi Kembl, Kristi Tarlington i Tatjana Patoct.

Iako su ove žene poznata lica sa naslovnica i modeli, svaka od njih ima svoj zaštitni znak po kome je prepoznatljiva i ne bi se moglo reći da imaju apsolutno proporcionalna lica, pune usne, savršen nos, kao kod devojaka na slici ispod.

View this post on Instagram

A post shared by Poznati NEKADA i SADA (@pravo_vip_lice)

IZVOR: IG / @pravo_vip_lice

S druge strane, estetske korekcije na fizičkom izgledu su sasvim normalne danas, nekad čak i poželjne, ali treba biti oprezan i ne prelaziti granice prirodnog izgleda.

Kakav je vaš stav na ovu temu? 🤔

Autor: redportal.rs

#devojke

#lepota

#nekad i sad

#operacija