Restoran ima određena pravila za svoje goste, minimalnu starost od 17 godina, maksimalnu težinu od 150 kilograma i minimalnu visinu od 135 centimetara.

U indonezijskom gradu Džakarta nedavno je otvoren restoran Lounge in The Sky, koji će gostima pružiti da jedu na 50 metara visine.

Ovakav tip restorana otvoren je prvi put u Indoneziji, a 3. je takav u svetu nakon Belgije i Malezije.

Tokom uživanja u obrocima, gosti će koristiti pojaseve, a prateće osoblje će biti opremljeno sigurnosnim pojasevima. Nadzornici će upoznati goste sa sigurnosnim propisima pre podizanja platforme. Na platformu odjednom može stati 32 ljudi, a cena obroka u ovom restoranu kreće se od 110 do 260 dolara.

Restoran ima određena pravila za svoje goste, uključujući minimalnu starost od 17 godina i više, maksimalnu težinu od 150 kilograma i minimalnu visinu od 135 centimetara.

Teleskopska dizalica od 300 tona drži Lounge in The Sky u vazduhu, a restoran će se u Džakarti zadržati 3 meseca. Gosti mogu rezervisati svoja mesta online, a na listi čekanja pre otvaranja restorana bilo je preko 5.000 gostiju.

U ponudi su 3 paketa za goste uključuju standardnu ​​klasu za 112 dolara, poslovnu klasu za 225 dolara i prvu klasu za 260.

IZVOR: YT / KOMPASTV

Autor: redportal.rs

#Lounge in The Sky

#džakarta

#restoran

#restoran u vazduhu