Kraljevski klub ima minimalnu prednost

Real Madrid večeras od 21 č. dočekuje ekipu Atalante u revanš meču 1/8 finala Lige šampiona. Real je iz Italije doneo prednost od 1 gola, a strelac je bio Mendi.

Real Madrid je od prethodnog meča sa Atalantom odigrao 3 utakmice i zabeležio 1 pobedu i 2 nerešena rezultata. Čini se da posustaju u trci za Atletikom u domaćem šampionatu, pa je Liga šampiona za tim koji vodi Zinedin Zidan takmičenje od velike važnosti. Real posle odlaska Ronalda nije uspeo da se popne na krov Evrope, pa će to pokušati da urade ove sezone.

Atalanta je posle nesrećnog poraza od Reala u prvom meču ostvarila 3 pobede i 1 poraz u domaćem šampionatu. Italijani igraju lep fudbal i ako budu raspoloženi za igru biće veoma teško Realu da obezbedi prolaz dalje. Ukoliko Atalanta postigne prva gol večeras biće veoma teško Realu da se izbori za narednu fazu. A Atalanta je sigurno sposobna za tako nešto jer igra ofanzivni fudbal.

Očekuje nas veoma interesantan i lep meč za gledanje. A dok utakmica ne počne da se podsetimo kako je to bilo u prvom meču ovih rivala:

IZVOR: YT / CR7 TV

Autor: redportal.rs

#Real

#atalanta

#liga sampiona

#mendi

#zidan