Zašto Maja i Janjuš privlače jedno drugo?

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš već 2. godinu zaredom glavne su zvezde Zadruge, a njihova ljubavna priča je najintrigantnija i najnapetija. Između njih je ljubav evidentna, ali je stalno praćena mnogim skandalima, pa tako u toku samo jednog dana razmene bezbroj uvreda i ružnih reči, ali i poljubaca i zagraljaja.

Na Tviteru se o njima puno piše, a jedan nalog koji se bavi astrologijom je uporedio njhove natalne karte i prema tome zaključio da će se oni u vrlo kratkom roku pomiriti. Kako u tvitu piše oni imaju Mars konjukciju Venera, a za one koji nisu baš upućeni u ovu temu evo objašnjenja:

Ovo je slika muškarca i žene koji se stapaju u jedno. Velika privlačnost je izmedju njih, a sa velikom ljubavlju idu i velike žrtve. Slika jakog erosa koji nastoji sve da učini kako bi stvorio delo neprolaznog. Ovo je slika hrabrog muškarca ili hrabre žene koja voli i koja poštuje ljubav. Ipak, ukoliko je Venera ili Mars loše položen ova energija može nekonstruktivno da se oslobodi u vidu ljubomore, sukoba itd. Ukoliko ste nekada doživeli "skidanje pogledom" ili intenzivan flert sa osobom suprotnog pola, mogli ste da prepoznate Veneru u konjukciji sa Marsom - vešt protivnik koji ne odustaje dok ne osvoji. Naravno ovo se ispoljava i u tranzitu kada Mars dodje na Veneru u vašem natalu ali i obrnuto. Želja za osvajenjem se povećava, erotska moć jača.

IZVOR: TW / @babavanga2astro

Dakle, Venera je ženska, a Mars muška planeta. U kom znaku je kod žena Venera, Mars kod muškaraca treba da bude u istom tom znaku kako bi oni bili savršen par. 😁💑

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Maja i Janjuš

#Mars Venera

#natalna karta