Da li ih imate u svom okruženju?

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna. Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti. Neki horoskopski znaci prosto nikako ne mogu da izuste ovu rečenicu preko svojih usana i kad se "nateraju" da je izgovore, često ne bude jer se tako osećaju već zato što se od njih to očekuje.

BLIZANCI

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osećaje. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci "volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

Foto: Unsplash.com/@element5digital

DEVICA

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osećaje. Ako osete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba biti.

ŠKORPIJA

Škorpija ne vole promene i preferira duge veze. Za njih vredi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovorit će "volim te" tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele pre vremena pokazati ranjivost ili biti povređeni.

Autor: redportal.rs

#Blizanci

#Horoskop

#decvica

#ljubav

#Škorpija