Italijanski plejboj na Instagramu podelio vest da je postao tata

ĐanLuka Vaki, milioner koji svakodnevno deli slike iz svog luksuznog života, sinoć je na društvenoj mreži Instagram objavio vest da je postao otac i otkrio da se devojčica zove Blu.

- Sa nama je! Šeron i ja vam sa velikom radošću saopštavamo da smo jutros dobili ćerku. Hvala Bogu, ona je dobro i jednostavno smo spremni da je volimo više od svega - napisao je ĐanLuka.

View this post on Instagram

She is with us... Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born. Thanks God she is healthy and we are simply already loving her more than our lives. Gianluca & Sharon Ya esta con nosotros... Sharon y yo estamos felices de compartir con ustedes que esta mañana, recibimos a nuestra hija, Blu Jerusalema Vacchi. Gracias a Dios esta sana. Y ya la amamos mas que a nuestras vidas. Gianluca y Sharon @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

IZVOR: IG / @gianlucavacchi

Harizmatični ĐanLuka oženjen je manekenkom Šeron Fonseko koja je od njega mlađa 27 godina. Iako ĐanLuka ima 54 godine, na internetu su ga prozvali kao najseksi deda na svetu. Zaštitni znak su mu seda brada i kosa, kao i brojne tetovaže koje je uradio. On se proslavio 2017. godine, zahvaljujući plesnim video klipovima koje je objavljivao na svom Instagram nalogu, na kom ga sada prati preko 18 miliona ljudi. Iste godine su počele i prve glasine o romantičnoj vezi sa Šeron. Pre nje, ĐanLuka bio je u vezi sa Arianom Gutjarez koja je postala popularna kao jedina misica koja je krunu Mis univerzuma držala samo 5 minuta pre nego što su joj skinuli krunu i preneli na Mis Filipina.

View this post on Instagram

Join me on our “PARA Challenge” make a video and I’ll be posting the best ones 🔥 let’s go!! ——— Amigos únanse a el #parachallenge y voy a estar compartiendo mis favoritos! Vamos!! 🔥@irsais

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

IZVOR: IG / @gianlucavacchi

Pored novorođene ćerkice, ĐanLuka ima još jednu ćerku - Ginevru Mavliju, koju je dobio u vezi sa bivšom partnerkom 2002. godine. Iako se dosta spekulisalo o njegovoj finansijskoj situaciji, njegovo bogatstvo danas iznosi 350 miliona britanskih funti.

Autor: redportal.rs