Ovo je prvi masterclass u ovom gradu, nakon što smo ih održali i u drugim gradovima

U Mac Tire Pubu u Banjaluci održana je edukacija za sve ugostitelje, sommeliere, kao i ljubitelje viskija Jack Daniel's, koji su kroz ovu edukaciju imali priliku da upoznaju istoriju ovog pića, te da degustiraju najbolje iz bogate palete najpoznatijeg viskija na svetu, prenose Nezavisne.

Kako je ovom prilikom kazao Oliver Krešić, brend menadžer Jack Daniel'sa za BiH, cilj ovog Masterclassa je da kroz edukaciju i degustaciju pokažu zašto baš ovaj viski ima titulu najprodavanijeg na svetu.

- Želimo da pokažemo svima da ovde nije riječ samo o jednom viskiju, nego o celoj porodici viskija - rekao je Krešić.

Prema njegovim rečima, ovom prilikom su okupili kuvare, ugostitelje, barmene, ljubitelje, a i influencere širom regiona, da im prenesu znanje, kako bi ga oni proširili dalje.

Edukativni deo održao je Filip Pleteš, brend ambasador Jack Daniel'sa, koji je istakao da je ovom manifestacijom u Banjaluci, stavljen šlag na tortu.

- Ovo je prvi masterclass u ovom gradu, nakon što smo ih održali i u drugim gradovima širom BiH - kazao je Pleteš.

Dodao je da su ovim časom prisutne proveli kroz svijet Jack Daniel'sa, od toga kako i kada je nastao, te zašto je drugačiji od ostalih viskija.

- Kroz lagano ispijanje i uživanje u kulturi pića, danas pijemo čisti viski. Za prisutne smo spremili sve četiri edicije ovog pića, da na taj način osete puni spektar njegovih aroma i ukusa - dodao je Pleteš.

Autor: Nezavisne

#BANJALUKA

#alkohol

#piće

#viski