Jedan počinilac uhapšen, za drugim se traga

BANJALUKA: Policija u Banjaluci uhapsila je Derviša K. iz Viteza, dok se traga za S. M., zbog sumnje da su jednom banjalučkom hotelu pretukli oštećenog i naneli mu telesne povrede, te mu uzeli oko 5.000 KM, kako bi mu naplatili narkotike koje su mu dali da konzumira, javljaju Nezavisne.

Kako je potvrđeno navedenom portalu, sumnja se da su oštećenom navodno doneli narkotike koje je odbio platiti, te su ga tukli i uzeli mu novac i pobegli. Terete ih za krivična dela "razbojiništvo" i "omogućavanje uživanja opojnih droga".

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 7. marta u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Vitez, preduzimanjem operativnih mera i radnji, lišili su slobode lice inicijala D. K. iz Viteza, a za licem inicijala S. M. se traga, jer za isto postoje osnovi sumnje da je zajedno sa licem D. K. počinilo navedena krivična dela - navodi se u saopštenju.

- Oštećeno lice je zadobilo telesne povrede. Takođe, sumnjiče se da su oštećenom omogućili da uživa opojnu drogu - navodi se u saopštenju. D. K. je juče predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Autor: nezavisne.com / Ljiljana Radić

#BANJALUKA

#droga

#pretučen