On je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima, među kojima je bio i diplomatski pasoš, zaboravio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u Banjaluci torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 evra.

Mitrović je potvrdio da je torbicu sa novcem i ličnim dokumentima, među kojima je bio i diplomatski pasoš, zaboravio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci u četvrtak, navodeći da je novac bio namenjen za avans za stan u Beogradu.

- Trebalo je da idem za Beograd i da dam kaparu za stan. Zato sam kod sebe imao 20.000 evra, inače nikada uza se ne nosim previše keša, a kamoli toliko - kazao je on, preneli su banjalučki mediji.

Dodao je da je na stolu tog ugostiteljskog objekta zaboravio torbicu i da se vratio odmah kad je primetio da je nema, ali da je tamo nije bilo.

- Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama videli šta se desilo sa torbicom - rekao je Mitrović.

Iz MUP Republike Srpske potvrđeno je da je "osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci zaboravila torbicu sa ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mere i radnje da se pronađu nestale stvari".

Autor: redportal.rs

#Banja Luka

#Ministar

#Vojin Mitrović

#pare

#torbica