Medojević najbolji kandidat za premijera

Najgore što je Crnoj Gori moglo da se desi, posle Mila Đukanovića, je Zdravko Krivokapić, poručio je biznismen Duško Knežević u emisiji Patriotske igre na A1 televiziji.

On, kako kaže, podržava tezu Nebojše Medojevića da se izabere novi premijer, koji će imati autoriteta i poltiičke snage i koga međunaordna zajednica prepoznaje.

- Treba jak lider, a ne ovi junoši koji su došli iz baraka SNP-a koji misle da mogu da vode državu preko Tvitera. Ne može biti politička propaganda za lokalne izbore isto kao i vođenje države. Vođenje države zahtjeva ozbiljnost - poručio je on.

Knežević je istakao da je sa novom vlasću imao komunikaciju ranije, dok sad to već slabije ide.

- Poznajem lično Demokrate, bio sam jako blizak s njima. Aleksa Bečić me je zvao dok sam im trebao za neke stvari, sad me više ne zove. Sa URA i liderima DF-a imam korektnu situaciju. Sa Zdravkom Krivokapićem imao sam komunikaciju tokom kampanje, ali je nakon toga prestao da se javlja - kazao je Knežević.

Najduže poznaje Medojevića, jer je najviše sarađivao sa njim.

- Ovi ostali nijesu bili međunarodno eksponirani, dosta sam provodio vremena na međunarodnim konferencijama gdje je bio i Medojević. Moj prijatelj kaže Medo je lud, ali je sve u pravu. Posebno oko šverca cigara. Sve što je rekao Medojević je istina, on ne lupa, ima dobre obavještajne podatke - istakao je Knežević.

Autor: redportal.rs

#Krivokapić

#crnoj gori

#duško knežević

#najgore nešto

#đukanović