Imao je ženstven izgled kada se našminka, što mu je olakšalo da prođe kao žena.

Mladi Indonežanin je nedavno doživeo šok svog života nakon što je saznao da je njegova žena od 12 dana zapravo muškarac prerušen u ženu.

Ranije ove nedelje, indonežanski mediji izvestili su o čudnom slučaju 26-godišnjeg muškarca koji se spominje samo njegovim inicijalima, AK, koji je na kraju pozvao policiju nakon što je saznao da je žena koju je oženio samo 12 dana ranije prerušeni čovek. Čovek je navodno upoznao svoju buduću mladu na internetu i nakon što su se posvađali, njih dvoje su odlučili da se sretnu lično. AK je priznao da se zaljubio u svoju buduću suprugu čim ju je prvi put video, a nakon nekoliko srdačnih susreta, smogao se hrabrosti da je pozove na pravi sastanak. Gledajući unazad, čovek priznaje da je njegova verenica imala neke čudnosti, ali nikada nije sumnjao da je ona prerušeni muškarac.

Žena koja se predstavljala kao Adinda Kanza Azahra uvek bi pokušavala da sakrije svoje lice koristeći veo ili hidžab, ali muškarac nije razmišljao o tome. Ako ništa drugo, njena stidljivost ga je još više zaintrigirala, pa mu nije trebalo dugo da postavi veliko pitanje. Adina je prihvatila, ali je tvrdila da ne želi da se njihov brak registruje jer joj je majka umrla, a njen otac dugo nije bio na slici, tako da zapravo nije imala blisku porodicu koju bi pozvala na ceremoniju.

Na kraju, su se odlučile su se za diskretnu ceremoniju koju je vodio verski vođa sela Vangunjaja, AK-ovog doma, a miraz je bio samo 5 grama zlata. Međutim, i nakon braka, Adinda je stalno skrivala svoje lice čak i od novog muža, odbijala je da se druži sa porodicom i prijateljima u rodnom selu, i stalno je odbijala njegove pokušaje da konzumira brak.

Nakon što je čula AK-ove žalbe, njegova porodica je odlučila da istraži njegovu novu ženu i otkrila je da je njen otac još uvek živ. On je otkrio da je Adina zaista čovek koga indonežanske novine pominju samo njegovim inicijalima ESH. AK-ova porodica mu je rekla istinu o njegovoj novoj ženi, i uprkos tome što su se osećali neprijatno zbog prevare, pristali su da obaveste policiju.

- ESH je priznao da su hteli da dobiju novac od žrtve. Svaki put kada je ESH tražio novac, uvek su ga dobili. Sada je počinilac optužen po članu 378. Krivičnog zakonika. i rizikuju da provedu do 4 godine u zatvoru - rekao je izvor iz policije.

O tome kako je 26-godišnji muškarac pao na ESH-ovu prevaru, šef Odeljenja za kriminalističke istrage policije Naringgul rekao je novinarima da je ESh zaista imao ženstven izgled kada se našminkao, što mu je olakšalo da prođe kao žena.

- Pogotovo kada je bio našminkan, zaista je izgledao kao žena. Na fotografijama sa venčanja možete videti da zaista liči na ženu. Njegov glas je takođe pomalo piskav, kao ženski - rekla je Bripka Ridvan Taufik.

Autor: redportal.rs