On je drugi put postao otac kada je imao 56 godina 👇

Poznati glumac Majkl Daglas (79) nedavno je progovorio o izazovima roditeljstva u poznoj životnoj dobi.

U intervjuu za Telegraph, glumac je opisao izazove odgoja dece u svojim 70-ima. Slavni glumac prisetio se trenutka kada su ga zamenili za deda vlastite dece dok ih je posećivao na fakultetu. 🤦‍♂️

- Ovo nije dan dedova, ovo je dan roditelja. Tada sam im rekao da sam i ja roditelj. To je bilo gadno - rekao je glumac. 🤣

Oskarom nagrađeni glumac ima dvoje dece, sina Dilana (23) i ćerku Keris (20) sa svojom suprugom Keterin Zitom Džouns (54) s kojom je u braku 25 godina, kao i 45-godišnjeg sina Kamerona Daglasa (45) kog je dobio s bivšom suprugom.

Daglas, koji je po drugi put postao otac kada je imao 56 godina, priznao je da mu je to što je u kasnijoj životnoj dobi imao drugu porodicu omogućilo da bude bolji otac nego što je bio svom sinu Kameronu.

Foto: Instagram.com/michaelkirkdouglas

- Kameron je mnogo patio tada - rekao je Daglas, ističući da je bio preopterećen svojom karijerom dok je odgajao svog najstarijeg sina, za razliku od perioda kad je dobio ostalu decu.

- Već sam dovoljno radio i više sam tražio da uživam u deci - priznao je Daglas. Iako je slavni glumac priznao da se mučio držati korak s Dilanom i Karis dok su bili mlađi, dodao je da on i njegova supruga sada uživaju živjeti bez djece.

- Ovo je bilo sjajno vreme za mene, ali sam imao veliku sreću. Ketrin i ja smo bili zajedno, ove godine će biti 25 godina. Dakle, bio je to dobar period i bio sam vrlo srećan, srećan s izborima koje sam napravio i sada se nekako stvarno povlačim i još malo mirišem ruže, više putujem - dodao je Daglas.

Foto: Instagram.com/michaelkirkdouglas

Autor: redportal.rs