Evo kako Munjezova majka vidi njihovu vezu 💑

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED TV-u voditeljka Anastasija Buđić ugostila je Gordanu Dujković, majku aktuelnog učesnika Elite 7 Munjeza! 📺 Goca je kroz razgovor sa Anastasijom komentarisala aktuelne događaje u Eliti, a otvoreno je rekla i šta misli o sinovoj devojci Stefani! 🧐

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Kroz razgovor sa Anastasijom, Goca je rekla da će se njen sin verovatno simiriti kada dođe ona prava, nakon čega je usledilo pitanje:

- Da li to znači da za vas Stefani još uvek nije ona prava - pitala je voditeljka. 🤔

Foto: Pink.rs/Pink.rs

- Ja se u njegove veze nikad nisam mešala, niti ću! Njegov izbor - naša podrška! Ni protiv Stefani, ni bilo koja devojka da je u pitanju nisam pravila pitanje, niti ću - rekla je Goca, pa dodala 👇:

- Oni su tamo jako dug period, moje mišljenje je da je tamo njima i dosadno... Oni jesu zajedno, ljubakaju se, ništa protiv devojke nemam, ali je ona mlada, neiživljena, on je ipak neki deo života prošao, i po svetu, imao je devojaka, a ona ima 20 godina, ona je mlađa od njega sigurno 10 do 12 godina, to mi se malo ne slaže... Ne znam njihov nastavak kad izađu, ali neću da se mešam... Ako njemu odgovara, meni je još bolja - naglasila je Munjezova majka.

Detaljnije u videu ispod 👇:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.