FILIP: Ja sam jedino Aleksandru smatrao za ozbiljnu devojku za vezu sa mnom.

U emisiji Premijera vikend specijal bivši učesnik Zadruge i bivši verenik pobedice Zadruge 6, Filip Car dao je intervju za televiziju Pink čiju ekipu je dočekao u Hrvatskoj, u Opatiji.

On je rekao šta misli o Aleksandri Nikolić, njenoj trudnoći i njihovom odnosu.

- Kada pričamo o najvećim ljubavima mislim da je to moja ljubav sa Aleksandrom zato je ona moja najveća ljubav i uvek će imati posebno mesto u mom srcu.To sve što nam se dešava je nešto što je predivno i prelepo što u aprilu treba da dođe na ovaj svet će mene i nju vezivati za ceo život.

Filip je takođe upitan o tome šta se dogodilo i zašto je Alex otišla od njega, a pomenuta je i Maja Marinković.

- Maja je po izasku iz Zadruge mene, zvala slala mi poruke, poučivala preko nekih ljudi. Tada smo ja i Aleksandra prolazili koz razne periode, tu su njoj ludovali hormoni, nije lako se odlučiti za to ona ima samo 25 godina. Potom je ona (Aleks) rekla idem za Beograd, možda čak i na abortus, ja sam se napio. Zatim je ona (Maja) uletela sa porukom, ja odgovorio, nakon toga se čuli i sve ostalo je istorija. Ja osećam veliku ljagu i sramotu što sam uopšte nakon onih scena dao nekome priliku da na bilo koji način stupim u kontakt.

Zatim je filip rekao da jedina osoba koja sa njim može biti ozbiljno je Aleks one su sve bile usputno.

- Ja sam jedino Aleksandru smatrao za ozbiljnu devojku za vezu sa mnom.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs