Otkrila kako se Zvezdan ponašao prema deci

Ana Ćurčić je nastavila da razgovara sa Zoricom Marković o situaciji u Beloj kući:

- Ja sam mislila da se ti i ja posvađamo za stolom, kao da ja tebi kažem da ne razgovaraš sa mnom tako, a ti malo glasnije pričaj, poenta je da se ti i ja zakačimo - rekla je Ana.

- Svako bi tu otkrio svoje mišljenje, ali ti i ja ne bismo mogle da se opravdamo da smo smislile to. Pet, šest ljudi je neutralno, a Dragić se pridružio pevanju, a to je bilo pre svega. Ovo je tako izgledalo, ti si Ivan a ja sam Milica, ona kao glavu na njegovo ramem ja im zamerila jer se smeju tvojim suzama, a ti si tada naišlla - rekla je Zorica.

- Ja ne želim da se svađam sa ljudima, ali moram da kažem šta mislim. Oni sada pričaju svašta o meni. Meni se sve zamera sve - dodala je Ana.

- Ma oni ćute, njima smeta što si se ti aktivirala, a Ana Spasojević sada kao da dobnaciju sve. Oni se pravdaju jer su napravili sranje, a ona pi*ka kravlja koja igra rijalliti sa rođenim detetom, to je i MIljana rekla - pričala je Zorica.

- Oni nas gledaju kao jednu, oni mene gledaju loše jer kao što sam ja došla da oni mene komentaišu, da oni govore šta sam ja uradila,, pričaju da sam došla da pričam o njemu, da plačem, a niko nije ustao i rekao šta je Zvezdan rekao za Anu, oni govore da se on brani tako što mene napada. Meni je Zvezdan rekao kao da je on mene ostavio, on izdaju ne prihvata. Ja ne mogu da prebolim mojih trinaest godina, i on priča kako mu ja nisam dala da ode, a on je meni priznao da je mene varao, ovde je to rekao, juče mi je rekao da me je varao jer su mu žene bile drage. On mrtav hladan to kaže, svakim sekundom shvatam koliko je on ušao u rijalti i koliko mi ne želi dobro, ja njega maltretiram, ja njega treba u zatvor. On govori da sam ja najveći krivac, on je navikao da svi njemu titraju, govori da sam ja prevarila njegovu majku, on priča za pare, a sebe je ovde napravio bitnim čovekom, a sada mu smeta Ana koja je jedina merodavna za te stvari. Oni sada pričaju kako on to radi namerno zbog mene. On meni govori da sam se prodala, da ću kupiti stan, a nažalost to misli. Šta sam ja sve rekla i radila za njega, mučenu Slavku vukao svuda. Pričao da je slao pare, a on u zatvoru. Uzeo mi je pare od stana, a onda mi je tražio još, a da ne pominjem što govori da nisam brinula o njegovoj majci,a sve sam mu dala. On se pos*ao i po mojoj deci i po Sari i po njegovoj majci. On se sprada sa mojim životom, a sada svi prave sprdnju zbog toga. On je imao se*s na televiziji javno, a nama je to bilo, nemam reči. I vrhunac svega a zna koga ima napolju, a on me je udario na decu - rekla je Ana dok je sve vreme plakala.

Autor: pink.rs / redportal.rs