A onda, kada se sisaju palčevi ili stopala...

Sinoć je u Zadruzi bila emisija Pitanja novinara. Tim povodom, u Beloj kući, Darko Atanasijević podigao je Zoricu Marković da prokomentariše odnos Zvezdane Slavnića i Anđele Đuričić koja je Zoricu prethodno nazvala "najvećim zlom". 😶😶

- Kako komentarišeš Anđeline tvrdnje da tako "zlu osobu u životu nije upoznala" i da si ti "najzlobnija osoba koja je kročila na planetu Zemlju" - upitao je Darko.

- Svako govori o sebi. Loša kopija Dalile i ove jeftine kopije su mi smešne. To je njeno mišljenje. Ja mislim da bi neki ozbiljan stručnjak trebalo da se pozabavi njenim mozgom. Ne mislim da je zlo. Ali kada neko guta spermu, i kada spermatozoidi uđu u mozak, taj mozak postaje devijantan i oni šetaju po moždanim ćelijama. A onda, kada se sisaju palčevi ili stopala... Zvezdan je pedantan čovek, ali mislim da ona nije samo Zvezdanova stopala i palčeve ljubila, već i druge. A taj neko je imao gljivice, pa se sad te gljivice razviju u ustima, vi imate potrebu da pričate, pričate i ne znate da se zaustavite. Na kraju ništa niste rekli, osim zla i smrti. Ja joj želim puno sreće u novoj ljubavi. I da je zaljubljena ne bi trebalo da se bavi sa mnom. Ja sam neki fokus, gde ona preko mene želi da ispadne žrtva - rekla je Zorica.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs