Ne pričaju godinama

Brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević nije odoleo trendu lakoj i brzoj zaradi na aplikaciji koja je sve više i više aktuelna Onlifansu.

Foto: Pink.rs

On je uveliko krenuo da kači provokativne fotografije i video zapise u bitci za vrtoglavih 10.000 pretplatnika na toj aplikaciji. Mihajlo kroz svoje druge društvene mreže obaveštava obožavaoce o tome kako je od skoro aktivan na onli fansu, pa s vremena na vreme prenese i sadržaj sa te aplikacije na druge društvene mreže.

Foto: Pink.rs

Kako smo uspeli da primetimo mlađi Janjuš ima veliku podršku mnogih kolega sa onli fensa, te često njegove fotografije i video snimci se nađu i na glavnim profilima gde se nalazi većina onli fans radnika.

Foto: Pink.rs

Janjušević se inače predstavio javnosti pre dve godine kada je glumio u spotu Dare Bubamare i tada pokazao svoje izvajano telo i ljubav prema kameri. Nema sumnje da će mali Janjuš od svega ovoga dobro zaraditi.

Podsetimo, Janjuš je ranije pričao često o svom mlađem bratu međutim u međuvremenu su prestali da komuniciraju, razlog nam nije poznat ali možda je i zbog toga što se starijem bratu nije dopala ova ideja mlađeg brata.

Autor: pink.rs

#Onlifans

#ZADRUGA

#janjuš