Veoma zanimljiva žurka 😁

Prošlu noć na velelepnom imanju Zadruge obeležila je fanastična žurka. Naime, od samog starta se videlo da će noć izgledati veoma zanimljivo, piše Pink.rs.

Na samom početku žurke Maja Marinković je potkačila Bilala Brajlovića. Naime, puštena je pesma bivšeg zadrugara Frana Pujasa, a Maja je zaigrala i dobacila svom "mužu".

I moj muž je voleo ovu pesmu.

Dj Neba pustio je premijerno zadrugarima novi hit Sandre Rešić Lažni kralj, koji se posebno dopao Ani Spasojević, koja se posistovetila sa stihovima ove numere. Anđela Đuričić osluškivala je reči pesme, nakon čega se i ona pridružila u pohvalama, te uputila podršku mladoj muzičkoj zvezdi.

Bilal Brajlović je nekoliko puta odmeravao Maju Marinković iako poriče da ima emocije prema njoj, to baš i nije tako izgledalo.

Ana Spasojević prišla je Bilalu Brajloviću koji je stajao pored rulet stola, te ga je zagrlila kako bi ga pitala koliko je voli.

IZVOR: TW / @ZadrugaOfficial

Kada je na repertoaru cuo pesmu Milana Jankovića Čorbe, Bilal Brajlović, odmah je došao do podijuma te je zajedno sa Majom Marinković skako i pevao tekst ove pesme.

IZVOR: TW / @ZadrugaOfficial

Autor: pink.rs