Ona je otkrila i da njen sin ne zna sve o njihovom odnosu.

Ana Ćurčić je u kupatilu razgovarala sa Zoricom Marković o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, kao i šta joj je Žana poručila povodom cele situacije.

- Žana mi je sinoć prišla, pitala me kako sam, rekla da je pričala sa Mićom, ona ga je iskulirala, i kao dala mi savet da ostane na ovome. Ona je meni to rekla da ne bismo iznosili prljav veš ona to misli, ali je Mića tačno video šta da radi - rekla je Ana.

- Oni nisu uspeli Miljana da okrenu, po meni stvar je vrlo je*ena samim tvojim ulaskom, oni su prošli najgore faze, a donekle ti je jasno, svi su se okrenuli protiv tebe, a to ne teba da te dotiče, ne svađaš se, ne vičeš, samo lagano. Ovde nema niko pravo da diriguje kako ćeš da se ponašaš u smislu osećanja, a niko nema pravo osim samog tebe - rekla je Zorica.

Zorica je savetovala Anu da je ne brani, ali je priznala da je svesna da ne zna još sigurno 40% njenog života i odnosa sa Zvezdanom. Takođe, posavetovala je da sama donosi odluke, a ne da sluđa druge.

U tom momentu, Ana joj je poverila njenu najveću brigu, a to je da dosta tih stvari njen sin nije znao.

- Ja moram da ti kažem da dosta ovih stvari moj sin nije znao, i mene to plaši. On je drugačiji od ćerke, mene to tek sada ubija. On je znao za stan i za kocku, ali nije znao za. Moja Zoko moj sin je spasio njegovu majku kada je htela da skoči da se ubije. Zoko, svega tu ima - govorila je Ana.

Nastavak konverzacije poslušajte u nastavku.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: REDPORTAL.RS

#Ana

#zorica marković

#zvezdan