Dok je dete bilo u inkubatoru, ja sam trčao sa jedne strane na drugu 😭

Ana Ćurčić ušla je u rijaliti Zadruga nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Ana je u rijalitiju ispričala kako je u mladosti rodila devojčicu Aleksandru, za koju misli da je još uvek živa, iako su joj u bolnici rekli da je devojčica umrla devet dana nakon rođenja, piše Blic.

A sada se za domaće medije oglasio Anin bivši partner Aca Bulić, sa kojim je zadrugarka bila u emotivnoj vezi u tom periodu života.

- Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu Đuro Strugar u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici. Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi, dok je dete bilo u inkubatoru. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je deto umrlo - priseća se Aca s knedlom u grlu, pa nastavlja:

- Ja to nisam hteo da prihvatim u to vreme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uveren da je to dete živo. Ja sam dete viđao pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem. Posle tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dve čvrge i naterali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa - ističe Bulić odlučno.

Aca Bulić ispričao je kako je njegova veza sa Anom pukla ubrzo nakon tragedije koju su doživeli, ali da su ostali dobri prijatelji nakon toga.

- Ana i ja smo nakon toga ostali još dve godine zajedno, ali siguran sam da nas je taj događaj definitivno poremetio. Razišli smo se, svako je krenuo svojim putem, ali smo ostali uvek tu jedno za drugo i stvarno imam samo reči hvale za nju. Uvek sam tu za nju, kao i ona za mene - zaključuje Aca Bulić za "Republiku".

Autor: Blic

#Aca Bulić

#Ana Ćurčić

#ZADRUGA

#anđela đuričić

#zadruga 6

#zvezdan slavnić