Priznao joj je da je varao ženu.

Voditelj Marko Đedović u Šiša baru ugostio je sinoć i Anđelu Đuričić koja je progovorila o tajnim razgovorima sa Zvezdanom Slavnićem.

- Meni je neprijatno da iznesem stvari koje je meni pričao. To su neke njegove privatne stvari... Pričali smo kada je bilo ono sa Aleksandrom, on je meni tada priznao da je varao ženu. Pitala sam ga je l' to radio ranije, priznao mi je, ja sam naravno ćutala. Čak mislim da mi je rekao da ona to nije znala i da mu je svaki put bilo žao kada se vrati kući, da je takav i da nije mogao to da kontroliše. Rekao mi je sa Aleksandrom da mu je bio ćef jer zna da može i da bi se meni vratio svakako. Rekao mi je: "Znao sam da ćeš ovo meni da oprostiš, a da nisi, ja bih se trudio da uspemo. A ako ne uspemo ovde, trudiću se oko tebe napolju". Bilo je razgovora pre toga, glupo mi je da kažem, ali su to stvari koje su me vezale za njega - kaže ona i dodaje:

- Negde mi je priznao da prošle godine kada me je gledao da je priželjkivao da ima devojku kao što sam ja... Meni je iznenađeno rekao: "Nisam očekivao da ćeš da uđeš", ali kad me je video, da će da se trudi na svaki mogući način da budem njegova. Mi smo bez dodira komunicirali jedno s drugim. Rekao mi je da me je pikirao da ću da budem njegova, tokom Zadruge 5 i rekao mi je pre par noći ispod pokrivača, tad smo nešto pričali, on zna da sam ja za ozbiljno, tako da, ne znam šta da ti kažem. On je smislio da me veri, hteo je da me oženi u svih tih mesec dana i onda dolazimo u fazu, videlo se da sam ja želela da budem trudna, a pričao je da sam ga molila. Ma kakvi, to su priče, sramota me je bila dok je pričao. Želi da ublaži Ani, na neki način, bol da tako kažem.

U nastavku poslušajte izjavu Anđelinu u celosti:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs