Kako domaći mediji saznaju, Dejan Dragojević će se useliti u "Belu kuću" pred sam kraj godine

Iako je Dejan Dragojević pre samo nekoliko dana za domaće medije izričito naglasio da ni po koju cenu neće ući u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga", javna prevara koju mu je devojka Aleksandra Nikolić priredila sa Filipom Carem bila je dovoljna da promeni mišljenje.

Kako domaći mediji saznaju, Dejan Dragojević će se useliti u "Belu kuću" pred sam kraj godine, a sve s ciljem da osvoji Maju Marinković, ljutu suparnicu svoje bivše devojke, koja je ujedno i Filipova najveća ljubav.

- Iako mu je bilo teško da gleda prisne odnose koje je Aleksandra od početka sezone imala sa drugim muškarcima, Dejan nije želeo da spasava tu vezu, već da pusti vreme da pokaže ko je ona. Ipak, bio je ubeđen da ga neće prevariti, pa ga je njen postupak šokirao i bio okidač da promeni odluku i uđe u "Zadrugu" da bi im pokazao kako se igra rijaliti. Da bi ih oboje povredio, rešio je da smuva Maju, koja im je slaba tačka - kaže izvor, i ističe da je Dragojević sasvim siguran da će njegova veza sa Marinkovićevom diskvalifikovati Cara.

- Ne samo da Dejan želi da povredi Aleks i Filipa već želi da ih izbaci iz rijalitija kako bi ostali bez dinara. Pogotovo Filipa za kog smatra da je sa jasnim ciljem i preko njegovih leđa i ušao u "Zadrugu" za veliku sumu. To je ujedno i razlog zbog kog planira da se pred njim ljubi sa Majom i nju navede da ga dodatno provocira kako bi vrlo brzo ušao u fizički konflikt i sam sebe diskvalifikovao - navodi izvor uz tvrdnju da je Dejan proučio svaki detalj svog plana i da će sasvim sigurno napraviti haos.

Autor: redportal.rs

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#aleksandra nikolić

#zadruga 6