Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je devojka prevarila ili ne, naveo je Dejan Dragojević u snimku na Jutjubu.

Već svima poznata rijlaliti ličnost Filip Car nedavno je ponovo uÅ”ao u Zadrugu, a sudeći po razvoju situacije na samom početku, vrlo je verovatno da ćemo gledati isti scenario kao i u prethodnoj sezoni, piÅ”e Blic.

Naime, tokom pete sezone Filip Car rasturio je brak Dejana i Dalile Dragojević, Å”to je kulminiralo njihovim razvodom. Novopečeni ljubavni par nije puno mario za prisustvo Dragojevića, te su često razmenjivali nežnosti i bili intimni na svega metar od njega. U isto to vreme, Dejan je doslovno doživljavao nervne slomove i samopovređivao se. Ovaj razvod je za njega bio baÅ” dramatičan.

Dok nije naiÅ”la Aleksandra Nikolić, devojka koja mu je skrenula misli sa priče da mu žena iza njega ljubavi sa novim partnerom i to sve na njegove oči. Ona mu je bila mirna luka, reklo bi se do skoro. Dok se opet nije u celu priču umeÅ”ao Filip Car. šŸ˜ˆ

Odmah po ulasku u rijaliti, Filip je krenuo da razvija prisan odnos sa njom. Možda svi potezi Filipa Cara prema Aleksandri ne bi bili toliko primetni da je Nikolićeva ostala hladna pred njim.

Međutim, ona je odmah uÅ”la u priču, pa tako noću razgovaraju na krevetu, drže se za ruke, grle pred svima... JoÅ” jedna loÅ”a činjenica jeste ta Å”to se zna da su Aleksandra i Filip ranije bili u vezi.

Evidentno je da Car ponovo želi da stane između Dragojevića i njegove izabranice, ali ovog puta Dejan je odlučio da stavi tačku na svoju vezu pre nego Å”to se on umeÅ”a "do kraja", pa je odmah nakon Filipovog ulaska u Belu kuću i prvog pogleda ka Aleksandri, odlučio da raskine i to javno!

- Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Zna da me to povređuje i to radi i dalje! Zna da ne sme to da radi. Kaže da me voli, a čini mi zlo. Ima ciljeve, hoće da pobedi rijaliti učesnice. ZavrÅ”io sam na tabletama zbog svega Å”to radi! - naveo je Dejan Dragojević u snimku na Jutjubu.

Iako Nikolićeva naslućuje, joÅ” uvek ne zna da je pobednik Zadruge 5 okončao njihovu vezu zbog straha da će ponovo doživeti da njegova partnerka odabere Filipa Cara, a njega ostavi.

Ipak, pored toliko devojaka koje borave u rijalitiju, Car uvek bira Dejanove partnerke, iako nije poznat motiv njegovog odabira partnera. Ono Ŕto je za sada poznato je da je Dejan ponovo sam zbog Filipa Cara.

Zbog ovog ljubavnog vrtloga ljudi na mrežama često piŔu "Šta to Car ima Ŕto Filip nema?" Zbog ovoga su se pobunili i mnogi fanovi koji su digli doslovno mini revoluciju na internetu pa raspravljaju o čemu je ovde reč.

Autor: Blic

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#aleksandra nikolić

#dalila dragojević