Maja: Nikad se nisam udavala, uglavnom sam rasturala 😈

Bilal Brajlović zaprosio je Maju Marinković u Zadruzi, a nakon ovog čina Veliki Šef odmah je odlučio da se na velelepnom imanju organizuje i svadba!

Budući mladenci, a pogotovo Maja, bila je presrećna kada je pročitala pismo, pa je krenula da igra, peva i grli zadrugare, piše Blic.

- S obzirom da je Bilal zaprosio Maju i da je ona pristala da se uda za njega, obaveštavamo vas da će se njihova svadba održati 13. novembra. Imate dovoljno vremena da se organizujete da sve bude lepo, svečano i glamurozno. Čestitamo budućim mladencima, želimo im mnogo sreće i ljubavi u braku. Mi se jako radujemo proslavi, pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismo, a nakon čitanja zadrugari su odmah krenuli da biraju uloge roditelj i kumova:

- Majka Jelena, otac Mikica. Bilalovi su Miljan i Zorica Marković. Stari svat Miki. Kumovi: Bilalu Sauer, meni Matora. Moj brat je Neca i matičar Zvezdan Slavnić. Pripremite se da sve puca - rekla je Maja.

Maja, inače, smatra da Brajlović prema njoj gaji iskrena osećanja i da se dosta trudi oko nje.

- Majka Jelena, otac Mikica. Bilalovi su Miljan i Zorica Marković. Stari svat Miki. Kumovi: Bilalu Sauer, meni Matora. Moj brat je Neca i matičar Zvezdan Slavnić. Pripremite se da sve puca - rekla je Maja.

Maja, inače, smatra da Brajlović prema njoj gaji iskrena osećanja i da se dosta trudi oko nje.

- Mislim da je iskren i da nije zarad nečeg. Vidim koliko se promenio, a nismo mnogo dugo zajedno. Pažljiv je i vodi računa o sitnicama za koje sam mu sugerisala, pa mislim da postaje malo ozbiljnije između nas - rekla je Maja, pa nastavila:

- Nisam zaljubljena sad, ali je tu početna faza emocije. Uhvatim sebe kad se posvađamo, kad poludim i napravim haos, pa mu prva priđem, pošaljem Necu da vidim gde je, e onda uhvatim sebe da mi je stalo. Dok me je za Marka Markovića bolelo uvo gde je, ovo nije taj slučaj - rekla je Maja.

- Nikad se nisam udavala, uglavnom sam rasturala. Šalim se, mislim ne šalim se. Pa, to je po meni nešto najlepše o čemu svaka žena sanja i koja jedva čeka da doživi. Volela bih da bude veselo, kao prava ceremonija, da imam prelepu venčanicu. Da bude na neki moj način posebna. Volela bih momačko i devojačko veče, sve lepo i glamurozno, lepa venčanica. Volela bih da izaberem kuma i kumu, majku, oca. Da bude baš zapamćen dan - rekla je Maja.

- Dopada mi se Bilalova duhovitost, energija, harizmatičan je i ima to ludilo kao ja. On je jako sladak, ali imali ste priliku da vidite da mi fizički izgled nije presudan. Ima žar i strast između nas. Volim da pričam sa muškarcima, da su zanimljivi i pažljivi. On radi na toj pažnji u poslednje vreme, ali harizma, definitivno. Ja sam njega osvojila drčnim stavom. Dopada mi se što neće u potpunosti uvek da me posluša, ali krenuo je da me poštuje, jer kreće da se zaljubljuje u mene - rekla je Maja.

Autor: Blic

#Bilal Brajlović

#Maja Marinković

#zadruga 6