Tradicija se nastavlja 😎

Članovi produkcije su vredno radili na sastancima gde su ugovarali učešća novih ali i starih zadrugara.🥳 Danas zadrugari odlaze u karantin, gde će biti izolovani, po pravilima produkcije, do ulaska u Belu kuću.

Produkcija TV Pink ove godine je misterioznija nego ikada, ali su neka imena potvrđena: veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik Zadruge 6, a odmah za njim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući i Sanja Grujić.

Biće tu i novih lica: Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na ceremoniji otvaranja Zadruge 6.

Pored nabrojanih budućih zadrugara, ispred Pink televizije pojavili su se Radomir Marinković Taki, koji je izbavio da postoji šansa da bude učenik ukoliko mu produkcija navodno plati 4.000 evra mesečno, dok će njegova ćerka, Maja Marinković biti učesnik šeste sezone.

Osim njih, ispred Pinka se pojavila i pobednica treće sezone Zadruge, Iva Grgurić, koja je otkrila da ulazi da pobedi. 😎

Adam Đogani je jedan od budućih učesnika Zadruge koji obećava ovim učešćem pošto smatra da je u drugoj sezoni bio dosta povučen.

Ivan Marinković i Miljana Kulić se navode kao budući učesnici šeste sezone, a Ivan je za medije otkrio da je siguran da će Miljana ući da ga vrati, ali i da nema šanse da ponovo bude sa njom iako imaju zajedničkog sina, Željka Kulića, a po svemu sudeći on će biti veliko iznenađenje produkcije. 🤔

Za Filipa Cara i Dalilu Dragojević se spekuliše da će ući sredinom rijalitija, kao i za Staniju Dobrojević, koja će navodno ući u februaru, kada Kristijan bude napustio rijaliti u trenutku kada se bude porodila Kristina Spalević, prenosi "SrbijaDanas".

Šesta sezona rijalitija Zadruga samo što nije počela, profili su snimljeni, pregledi obavljeni, sada je došao red na karantin.

Zadrugari se okupljaju noseći sa sobom crne kese pune stvari koje će im trebati u narednih deset meseci. 😉

Cveta Žarković poznatija kao Super Cveta stigla je pratnji Anđele Veštice, ona joj je požela da bude svoja, ali je dodala i da od kontroverzne voditeljke možemo svašta očekivati.

Neca Tiktoker pristigao je sa svojim bratom žpredragom, a njih dvojica će se zajedno useliti na imanje u Šimanovcima.

Inače, iako je ulazak u karantin najavljen u 12h, mnogi su stigli dosta ranije, ne bi li izbegli medije.

Autor: Blic

#Aleksandar Kerić

#Ana Spasojević

#Anastasija Bojanović

#Anita Stanojlović

#Anđela Ilić

#Bilal Brajlović

#Blažo Petrić

#Boža Džons

#Branko Gerov

#Damir Tepavac

#Danijel Denić

#Dijana Durlević

#Filip Car

#Ivan Dragić

#Ivan Nešković

#Jovana Korbar

#Kristijan Golubović

#Maja Marinković

#Marko Petrušević Petrući

#Marko Smiljić

#Marko Stefanović

#Miloš Petkovski

#Miroslav Miki Đuričić

#Nenad Lazić Neca

#Nikola Grujić Gruja

#Nikola Sretenović

#Predrag Lazić Peca

#Radomir Marinković Taki

#Sandra Bakša

#Sanja Grujić

#Snežana Bogdanović

#Sofija Una Minić

#Stefan Radić

#Strahinja Trajkovski

#Tamara Nikolić

#Valentina Stanković

#adam đogani

#dalila dragojević

#jovana tomić matora

#lepi mića

#super cveta

#zadruga 6