Procureo snimak

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da je pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, prevario svoju devojku Aleksandru Nikolić, fanovi ne prestaju da bruje o ovom skandalu koji se navodno dogodio na Crnogorskom primorju, pa su tako došli do šokantog snimka za koji sumnjaju da se na njemu nalazi devojka s kojom je Dragojević bio prisan.

Naime, Dejan je zajedno sa svojim bratom Davidom i nekoliko prijatelja izašao u jedan budvanski klub, a društvo u separeu su im pravile, kako pišu po društvenim mrežama, četiri devojke nepoznate javnosti.

Upravo je jedno od njih navodno bila prisna sa pobednikom Zadruge, te je tako bačena sumnja da je Dragojević prevario Nikolićevu.

Podsetimo, Dejan Dragojević je nedavno bez Aleksandre napustio Srbiju i krenuo put Crne Gore zajedno sa bratom Davidom. Kako je rekao za Pink.rs, njih dvojica će ostati tamo nekoliko dana, a korisnik društvene mreže Instagram prozvao je Dejana da je tokom izlaska prevario svoju devojku.

Fuj, gade jedan! Četiri ku*ve sede sa tobom u separeu, već prvi dan si Aleksandru prevario, ima nas koji smo još u klubu. Je l' to hvala Aleksandri, gade jedan - glasio je komentar na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Pink.rs

#Dejan Dragojević

#ZADRUGA

#prevara