Porodica je nastavila dalje da lažno tvrdi novinarima da je otac zadrugara preminuo.

Nakon što je pre nekoliko dana izbio skandal kada je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, kako bi Marko napustio Zadrugu i tim postupkom naterao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja.

Porodica je nastavila dalje da lažno tvrdi novinarima da je otac zadrugara preminuo.

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice živom čoveku, za kojeg je Marko lično potvrdio u lajvu pre nekoliko dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

U subotu je na mejl adresu nekih medijskih kuća stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara, nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedjeljak, odložena zbog medijske pažnje.

- Poštovane dame i gospodo. Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papirološke administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice. S poštovanjem, Mario Osmakčić – napisao je brat Marka Osmakčića u mejlu.

Autor: Express

#ZADRUGA

#braća osmakčić

#marko osmakčić

#otac

#sahrana