Kulići su želeli da "operu" Miksi i prikažu je u nešto boljem svetlu nego što se do sad pokazala u rijalitiju.

Kulići su želeli da "operu" Miksi i prikažu je u nešto boljem svetlu nego što se do sad pokazala u rijalitiju.

Sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović, hvalio se pred ulazak u rijaliti Zadruga da je uspešan biznismen i vlasnik građevinske firme. Međutim, u javnost su isplivali računi njegove firme i, po svemu sudeći, Nenad je zapao u ozbiljne dugove.

Kako poručuje izvor blizak Macanoviću za Blic, on je bio prinuđen da ugasi račune kako ne bi zapao u još veće dugove.

- Nenad je bio dužan određeni novac i nije nikako mogao da ga skupi i isplati dugove. Pored toga, on nije dovoljno upućen u to kako jedna firma posluje, te nije uspeo da naplati ni dugovanja koja su drugi imali prema njemu. Bio je primoran da ugasi račun, a firma mu nije izdržala ni godinu dana - priča dobro obavešten izvor.

- Prvo mu se dogodila jedna blokada, pa druga i jednostavno bilo je neminovno da se firma i računi ugase, kako mu država ne bi sve odnela na naplatu. Verujte mi da se taj pošteno zavukao u duboke dugove. Marija i Siniša su ubeđeni da je on neki biznismen, međutim očigledno je da su Kulići lagali čitavu javnost kako bi ove sezone "oprali" svoju ćerku i pokazali je u mnogo boljem svetlu, iako im to ne uspeva, jer kao i obično Miljana se nikada gore nije ponašala u rijalitiju - zaključuje dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen YouTube

Izvor blizak Nenadu otkriva da Macanović nikada ne bi ušao u rijaliti da se bruka sa Miljanom Kulić da je imao dobro zaradu u spoljnom svetu.

- Nenad nikada ne bi ušao u rijaliti da se bruka sa Miljanom Kulić da nije zapao u dugove. Priča o nekom ogromnom novcu koji ima van rijalitija, a od toga zapravo nema ništa. Sramota je šta mu Miljana javno radi i na koji način ga tretira. On ne zna u šta se upustio i svaki dan će patiti zbog svoje odluke. Sam je kriv za svoje postupke, ali očigledno je da su mu dugovi došli glave čim je sa Miljanom u vezi - poručuje izvor blizak Miljaninom momku.

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#bebica

#nenad