Å okantne tvrdnje o životu iza reÅ”etaka šŸ˜Ø

Aleksandar Čabarkapa u žižu javnost dospeva pre 7 godina kada je bio glavni akter u životima Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre. Nakon Å”to je napravio dete Aleksandri Subotić, kćerki njegove tadaÅ”nje devojke, sve je zanimalo da saznaju ko je ovaj žestoki momak. On je skoro bio gost emisije Balkan Info.

Najveći utisak cele emisije jeste tvrdnja koja govori o zatvorskom životu Kristijana Golubovića. On je izjavio da se Kristijan u zatvoru prostituisao, a pomenuo je i ime jednog biznismena koji je koristio njegove usluge. Da se Golubović bavio ovim radnjama, prema rečima Aleksandra Čabarkape, znaju svi, ali ljudi ćute jer ga se verovatno iz nekog razloga plaÅ”e.

Čabarkapa se vratio na priču o Goluboviću tvrdnjom da on punih 11 godina priča da ga je tukao samo zato Å”to želi da takva slika o njemu bude predstavljena javnosti. - On je sitna jajara, krade bicikle, Å”ahtove, ukrao je traktor i luster - rekao je Čabarkapa. Poželeo je da gledaocima dokaže o kakvom "kriminalcu" je zapravo ovde reč.

IZVOR: YT / Dokumentarne Emisije

Podseća li vas ovo na čuveno HOKLICA-KIĆANOVIĆ? šŸ¤”

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#zatvor

#Čabarkapa