Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske odmah počne da me steže u grudima. 💔

Otac učesnice rijalitija Zadruga, Dalile Dragojević, Huso Mujić opet je ogorčen na svoju ćerku i njen razuzdani život. Ona je ostavila supruga Dejana kako bi bila sa Filipom Carem.

Dejan je bio čak spreman da joj oprosti i taman smo mislili da su se strasti smirle jer je Filip ostavio Dalilu i vratio se Maji Marinković. Međutim, zbog turbulentnog Majinog i Filipovog odnosa ona je izbačena napolje.

Filip se "pokajao" i vratio se Dalili, ali svađe između njih su konstantne. Sve to preko malih ekrana proživljava i Dalilin otac, Huso Mujić koji je nakon novih dešavanja izjavio:

- Gledao sam sve, ali šta više da kažem? Sama je je kriva za sve što joj se događa i ne žalim je. Taman sam mislio da je malo došla sebi, ali ne vredi - tako je kad đavo uzme pamet i privuče nekog sebi. Nadao sam se da će se pomiriti sa Dejanom, da će nastaviti gde su stali, ali ne. Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske, odmah počne da me steže u grudima, pritisak mi je visok, ne znam više šta da kažem. Žao mi je Dejana, skroz ga je uništila svojim ponašanjem. On Dalilu i dalje voli, ja sam u to siguran. Uvideće ona i sama da je Car jedan lažov, ološ i manipulator -

Huso Mujić se osvrnuo i pljuvanje Dalile jer je filip nekoliko puta pljunuo u lice, i rekao:

- Ne žalim je, to je i zaslužila kad se opet ponaša kao ku**a. Trebao je još 100 puta da je pljune. To nije muškarac kad tako nešto može da uradi jednoj ženi, ali to samo pokazuje njegovo pravo lice. Poubijaće se jednog dana tamo, jad i beda šta se radi.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: Redportal.rs

#Car

#HUSO MUJIC

#dejan

#ćerka