Đedović Dejanu: Ti si za žaljenje, a ne ona

U toku emisije Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, zadrugari su komentarisali Dejanovo 3. mesto na anketi o najpametnijim u Beloj kući. Nakon izlaganja zadrugara, reč je dobio Dejan, koji se osvrnuo na zbližavanje Dalile i Cara.

- Mnogi moji potezi nisu bili pametni. Drago mi je što je ispalo da se pravim pametan, nego da ispadnem glup. Ispada da kalkulišem u svemu, a ja da sam mogao da biram i planiram nikada ne bi bio ovde gde jesam. Zato neću mnogo ni da komentarišem čak ni kada mi nešto zasmeta - rekao je Dejan.

- Misliš li Milane, da meni sada odgovara da me on sada izvređa? Iskreno, ja sada nisam dovoljno svesna svega i ne bih mogla da istrpim sve uvrede koje on ima negde duboko u sebi. Jedno je sigurno, da hoću, mogu da ga isprovociram da kaže sve što je prećutao! I dalje mislim da je on lukav i perfidan... - ubacila se Dalila.

- Sad mi je skočio živac! Eto kako ona priča, upravo je rekla da mi sprema taj neki napad da bi ja nju izvređao - odgovorio je Dragojević.

- Ne, nego hoću da kažem da ti ne verujem! Kakvi su ovo kompleksi šta je ovo? - viknula je Dalila.

- Ona sad želi mene da isprovocira, ali džaba - rekao je Dragojević.

- Džaba jer se on ne da! Pametan je on jako i ne da se, zato kažem da je perfidan. On misli da sada kada bi me izvređao da bih ja napravila svašta i pobegla glavom bez obzira, zato ćuti - nastavila je Dalila.

- Nije tačno. Ja sam uvek mogao da budem bezobrazan, najviše onda kada se svađala sa Carem, mjogao sam karambol da napravim. I sada ja vidim šta se dešava, vidim poglede, kliman je glave, apsolutno sve vidim. Odabrao sam da ćutim, da bi proverio ovu sada Dalilu koji i dalje upoznajem. Pratim sve, da vidim ko je i šta - govorio je Dejan.

- Sve vidiš, a zašto ćutiš? - upitao je Đedović.

- Da bih video ko je i šta je a i žao mi je - odgovorio je Dejan.

- Ti si za žaljenje, a ne ona - dodao je Marko.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Autor: Redportal.rs

#Dejan Dragojević

#dalila

#đedović