Komšijama ne želi da se javi 😳

Učesnica Maja Marinković početkom novembra ponovo je ušla u Zadrugu 5. Međutim, nakon niza sukoba koje je imala sa Filipom Carom, situacija je eskalirala tokom vikenda i Maja je juče diskvalifikovana iz Zadruge. 😥

View this post on Instagram

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

IZVOR: IG / @majaamarinkovic

Maja se do sada uopšte nije oglašavala, ni za medije, ni za društvene mreže. Međutim, kako Telegraf saznaje Maja se trenutno nalazi u stanu u kom je iznajmila par meseci pred ulazak u Zadrugu. Naime, ona iz stana izlazi samo kada je to neophodno.

- Maju sam videla juče kako ulazi u zgradu pognute glave. Brzo je ušla unutra i nije se ni pozdravila. Ona je pre Zadruge bila prijatna, čak je pomagala jednoj komšinici prilikom selidbe, unosila joj je stvari. Sada ni "zdravo" nije rekla samo je projurila. To je sigurno zbog ovog što se dogodilo u rijalitiju - govori jedna Majina komšinica.

Kako dalje navodi ona je nekoliko puta videla dostavljača hrane, a često se čuje i lavež psa iz stana što potvrđuje da je ona unutra. Telegraf je pokušao da stupi sa Majom u kontakt, ali im je ona odbila poziv.

Autor: Zorica Radulović / redportal.rs

#Maja Marinković

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#diskvalifikacija