Emina optužuje Dragojeviće za razvrat

Majka Dalile Dragojević Emina Mujić oglasila se, prema pisanju Blica, nakon razvoda svoje ćerke i Dejana Dragojevića. Ona je, inače, ranije stajala u odbranu sada već bivÅ”eg zeta, ali čini se da je sada promenila miÅ”ljenje o njemu, te je iznela Å”okantne detalje o njegovoj porodici.

Poznato je da je Dejan napustio svoju porodicu, te svoj dom gradio daleko od Dragojevića, a kako tvrdi Emina, on je otiÅ”ao iz kuće jer je navodno njegova majka varala njegovog tatu.

- Dejane ako je Dalila ukaljala prezime Dragojević, ne zaboravi da si plakao i pričao kako je tvoja mama Biljana takođe ukaljala prezime Dragojević i pored vas troje dece izbacila na ulicu tvog tatu Gorana sa 2 kofera, a u krevet gde je tvoj tata spavao sa tvojom mamom uÅ”ao znamo već ko i zbog kog si ti i napustio tu kuću jer nisi mogao da gledaÅ” sve to, a sve druge priče su manje bitne! Ti si kuću napustio ogorčen na svoju majku koja je pred tobom, tvojim bratom i tvojm sestrom spavala sa dotičnim gospodinom koji je treća kuća od tvoje majke! Žalosno, ali istinito. Ukaljala majka tvoje prezime Dragojević, a sad kad je Dalila to uradila sve vam neÅ”to čudno. Svaka istina boli, a ovo je samo jedan deo iz života slavnih Dragojevića! Dejane "sorry" ali ti mene poznajeÅ” i znaÅ” da ne ćutim nikome na nepravdu, a ovo je nepravda prema Dalili! Zato ti je i teÅ”ko da oprostiÅ” Bilji, a ne zbog Dalile... Čisto da se zna jedan od razloga - rekla je Emina.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#ZADRUGA

#dalila

#dejan