Ima osvetnički plan?

Maja Marinković večeras, 20. novembra, kako je najavila, ulazi u Zadrugu 5, a svi sa nestrpljenjem očekuju rasplet situacije između nje i bivšeg dečka Filipa Cara, koji je trenutno u vezi sa sveže razvedenom Dalilom Dragojević 😏.

I iako su svi mislili da će joj biti plan da opet zavede bivšeg dečka i rasturi mu vezu sa Dalilom, Maja ima "osvetnički" plan.

- Dejana čuvam za kraj, kao šlag na torti. U početku sam ga žalila zbog svega što mu se dešavalo s Dalilom, sad je sve iza njega, on je slobodan muškarac, možda nam se desi ljubav, ko zna 😎. Prema tome, vreme je da Dalila vidi kako je biti s druge strane, da malo ona gleda bivšeg muža u akciji sa mnom - rekla je Maja navodno u intervjuu za Srpski telegraf.

Marinkovićeva je nedavno u intervjuu za Telegraf.rs istakla da će Car brzo izgustirati Dalilu, kao i da je monstruozno ono što radi Dejanova bivša žena.

- Scene koje se odigravaju nacija u životu nije ni videla ni doživela. Ja sam neko ko je pravio ozbiljne greške u rijalitiju, ali ovo što radi dotična (prim. aut. Dalila Dragojević) je zaista monstruozno. Ne znam ko to može da podržava i da se ponosi time. Za mene je to dno dna - rekla je tada Maja, piše Telegraf.rs.

- Ja ću biti neko ko će iznositi istinu da povratim svoj nadimak MAJA ISTINA. Nemam ja tu šta da se preterano petljam u taj njihov ljubavni odnos. Car nije tip muškarca koji će je trpeti. On će nju brzo izgustirati, ponudiće joj početak kraja tako da od te veze nema definitivno ništa - istakla je ona tada.

Autor: telegraf.rs

#Dejan Dragojević

#Maja Marinković

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#dalila