Sinoć je uzeo sav novac, nije mi ostavio ništa, niti mi je išta kupio.

Filip i Dalila su se sinić burno posvađali, ona je Caru razbila 4 parfema, između ostalog i parfem Maje Marinković. Filip je sve vreme Dalilu nazivao "oženjena ku*vo".

Gostujući jutros u emisiji radia Amezija Dalila Dragojević je komterasiala sinoćnu svađu sa sada već bivšim dečkom Filipom Carom.

- Videla sam Filipa kako doziva Marijanu, nastavila sam da pratim situaciju, Marijana i on su se smejali jedno drugom. Krenule su najstrašnije uvrede, rekao mi je da sam d*olja, kada mi je to rekao, ja sam u besu gurnula njegovu garderobu sa kreveta, on mi je bacio svu šminku, ja sam njegove parfeme razbila, pa on moje... Onda je krenuo i na garderoberu, to je krenuo da baca, krenula sam da ga udaram, lupala sam mu šamare - rekla je Dalila i nastavila:

IZVOR: YT / Zadruga Official

- Prišao je Dejanu, da mu se izvini, ja smatram da je to bilo poniženje za mene, jer sam dobila uvrede i sa Dejanove strane. Da, ostala sam sama, ne smatram da mogu preći preko ovih uvreda. Opsovani su mi i roditelji. Meni je sve kristalno jasno, sinoć je uzeo sav novac, nije mi ostavio ništa, niti mi je išta kupio. Opet me je sve stiglo, sve je prestrašno izgledalo.

View this post on Instagram

A post shared by Zadruga (@zadruga)

IZVOR: YT / zadruga

Autor: Redportal.rs

#dalila

#dejan

#filip