Neće ni da čuje za Dalilu!

Ekipa našeg portala danas je posetila Gornji Šepak, mesto u kojem su Dragojevići - Dalila i Dejan, zajedničkim snagama izgradili luksuznu kuću. U istom mestu živi i Dalilin otac, Huso Mujić, kome je, kako smo saznali, danas ponovo pozlilo zbog pretrpljenog stresa koji je došao kao posledica dešavanja u rijalitiju Zadruga.

Naime, kako su nam otkrile komšije Mujića, Huso izuzetno podnosi krah braka Dalile i Dejana, kao i njenu vezu sa Filipom Carem, a svi strahuju za njegovo zdravlje.Dalilin otac napustio je bolnicu, nakon detaljnih pregleda, a u nastavku pogledajte kako sad izgleda.

Haso Mujić nam je, nakon što je napustio bolnicu, otkrio i kako se sada oseća, te šta su mu rekli doktori, a prokomentarisao je i ćerkino ponašanje u rijalitiju.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Malopre su me pustili iz bolnice. Osetio sam jaku mučninu i vrtoglavicu, probadanje u grudima...Ovih dana nisam nikako dobro. Lekari su pregledali satima, dobio sam neke lekove koje moram da pijem redovno. Od Dalilinog ponašanja mi je muka, Dejanu su vrata moje kuće otvorena, a njoj zatvorena. Nije dobrodošla ovde, nakon svega...Mene zaustavljaju ovde ljudi na ulici, ovo je strašno, nadam se da ću izdržati sve - rekao je Dalilin otac za Pink.rs, a ekskluzivni, veliki intervju gledaćete ove nedelje u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Autor: Pink.rs

#dalila dragojevic

#dejan Dragojevic