Hoćemo li Staniju ove godine gledati u Zadruzi? 😉

Panda i Kendi večeras su imali tu čast da ugoste Staniju Dobrojević. Ona se rado odazvala na njihov poziv i rekla da joj je njihova emisija pomogla da jasnije razume i uvidi šta se dešava u Zadruzi.

Foto: Printscreen RED TV

Njen DM na Instagramu je pretrpan porukama o ulasku u rijaliti. Plan je bio da ona bude od početka deo ekipe, ali je imala probleme sa zelenim kartonom, potom je naišao svima dobro poznat problem sa Kristijanom, ali čak ni sada kada je sve to prošlo nije potpuno spremna. Njena trenutna i glavna preokupacija jeste njena linija 100% organske kozmetike, a u međuvremenu je postala i zaštitno lice za suplemente koje proizvodi jedna američka firma i njihov je glavni distributer za zemlje Balkana. Toliko su efikasni da bi od Pande napravili Kendija, ali samo uz pravilnu upotrebu po Stanijinim savetima! 🐼🍬

U kući nema svog favorita, ali deli mišljenje sa, ni manje ni više, Kristijanom Golubovićem po pitanju nekih stvari. Na ružan način se rastala od Vladimira Tomovića, ali on je ipak nakon žestokih uvreda koje joj je uputio, pokušao da je kontaktira pred ulazak. Stanija je bila pametna, pa se nije javila, jer nije želela da on priča o tome i preuveličava njihov razgovor i odnos. Razočarala se kada je videla da se on nije zauzeo za nju kako je najavljivao. Nije je branio od Kristijanovih pljuvačina iako je to javno obećavao.

Foto: Printscreen RED TV

Shvativši da bavljenje muzikom nikako ne može da se uklopi u njen stil zdravog života, odustala je od pevačke karijere, ali su joj ostala lepa sećanja na nastupe i snimanja. Svakako Stanija je neko ko je jako prisutan u medijima i ko stalno ima razna angažovanja, pa joj taj izvor prihoda nije bio neophodan. Rešila je da pametno uloži zarađeni novac i kupila je penthaus u Rumi! Razumljivo je da može priuštiti sebi dom bilo gde, jer jednu reklamu na Instagramu naplaćuje 1.000 evra!!!

O ljubavnom životu nije mnogo govorila, ali čini se da se ljubav sa Markom Markovićem nije potpuno ugasila. Njih dvoje su i dalje u kontaktu, no ipak nisu u vezi zbog čitave situacije sa koronavirusom i daljinom koja se isprečila ljubavi. Jako je probirljiva kada su frajeri u pitanju, a to se dokazuje i na primeru da bi po njoj savršen muškarac ispao kada bi se spojile najbolje karakteristike Frana, Cara, Kristijana, Vladimira i Anđela. To bi bio muškarac koji poseduje sve kvalitete koje ona ceni kod suprotnog pola.

Uvek je bila i ostala u super formi, pa je učinila uslugu i pokazala Pandi i Kendiju uz pomoć kojih to vežbi održava liniju.

Foto: Printscreen RED TV

Foto: Printscreen RED TV

Njen susret sa Kristijanom je bio glavna tema prošle nedelje. Niko nije znao da je Staniji to jako teško palo i da je u nekim trenucima mogla i da zaplače od besa. Tenzija je bila velika, ali ipak je usledio srećan kraj koji joj je doneo mir.

Nakon što se sve to završilo i pošto su ratne sekire zakopane, očekuje se famozni ulazak koji će potpuno promeniti atmosferu u kući! Sve je sada na Staniji da odluči kada će i da li će se to desiti.

Autor: redportal.rs

#Stanija Dobrojević

#pitam za druga