Fizički nasrtaj se navodno dogodio kada je zajedno sa njom, Šebezom i Filipom bila u Beču

Bivši zadrugar Brendon pre nekoliko dana u jednom od svojih Jutjub videa govorio je o, sada već bivšoj drugarici Maji Marinković, i tom prilikom izjavio da ona nije znala sa kim je bila trudna i da je želela Janjuša navodno da ocrni, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Zbog pomenutog video-snimka i tvrdnji koje je Brendon izneo Maja i on su zaratili, a Brendon je rešio da ispriča još nešto! Naime, poznato je da su Maja i Car bili zajedno u Beču sa Draganom Spasojević i njenim dečkom Stefanom Šebezom. Tada je došlo do sukoba i navodno fizičkog obračuna između Cara i Maje, o čemu se danima pisalo.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Međutim, prema Brendonovim rečima, nije samo Car izvukao deblji kraj. Maja je navodno istukla i Draganu Spasojević koja je prilikom svađe bila na Filipovoj strani i kasnije pokušala da je smiri, što nije uspelo.

- Ona je uhvatila Draganu za kosu i počela da je tuče pesnicama, šamarima, jedva se spasila od nje... Dragana je bila istraumirana - rekao je Brendon u videu ispod, i dodao da je Maja konstantno pila viski i energetsko piće.

IZVOR: YT / Brendon Vlog Serbia

O vesti da je Maja pretukla drugaricu Draganu Spasojević po povratku iz Beča pisao je i Pink.rs. Dragana je tada za pomenuti medij izjavila:

- Stvarno ne želim više da pričam na tu temu. Razočarana sam, nisam to zasluzila od nje.

Autor: redportal.rs

#Beč

#brendon

#dragana spasojević

#maja marinkovic

#tuča