Pokazali koliko su ljubomorni u braku

Bračni par Dejan i Dalila Dragojević, koji se trenutno nalazi u Zadruzi 5, tokom sinoćne večeri posvađao se zbog bližeg odnosa koji je Dalila ostvarila sa Carem, kao i on sa Stanijom, a ljubomora se javila i zbog Sandre Čaprić.

Naime, Dalila je sinoć više od pola sata pričala sa Filipom zbog čega ju je Dejan pozvao da se vrati u njihov krevet, međutim, tada je počela prepirka. Zadrugarka je suprugu prebacila to što je pričao sa Stanijom, kao i to što je Sandra Čaprić, kako ona smatra, "bacila oko" na njega.

- Prihvati deo krivice na sebe - rekla je Dalila.

- Dobro, ja jesam kriv. Ja tebi ništa ne zameram. Pet puta sam te zvao da pričamo... Ti si otišla i rešila sa njim... Ako sam ti ja dao povoda za to, onda okej - rekao je Dejan.

- Jesi dao - zamerila je Dalila.

- Čime, lepotom? Jesam ja kriv što se nekome sviđam - pitao je Dragojević.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga Official

- Nemoj da radiš te stvari. Ti nikad nisi to radio... Ja sam se uvek družila sa ljudima, ti si sam rekao da nećeš ni sa kim da se družiš! I onda saznam - zamerila je Dragojevićka.

- Ja tebi ništa ne zameram, ni komentarišem. Zvao sam te sad jer sam imao potrebu da porazgovaram sa tobom - poručio je on.

- Pričala sam sa tobom pre toga, ti si mi rekao informaciju, otišla sam da rešim sa njim, jer si ti rekao da nećeš sad. Znači ti bežiš od nečega. Počeću i ja da bežim. Ti mene kušaš. Ja kriva nisam, kriv si ti. Za sve - rekla je Dalila.

- Hajde spavaj - poručio je Dejan, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Car

#ZADRUGA

#dalila i dejan dragojević

#sandra čarprić

#stanija