Učesnici napali Mensura, ona ga pravdala!

Rijaliti učesnica Milica Veselinović odmah po ulasku u Belu kuću izdvojila se zbog veze sa Mensurom Ajdarpašićem. Milica i Mensur bili su potrčci ove nedelje, a Dalila Dragojević, jednom prilikom, tokom svog izlaganja govorila je o Miličinim modricama za čije stvaranje je navodno zaslužan Mensur.

- Miličino pravo lice sam videla kada sam čula klip da je mene komentarisala. A onda kada su novinari pitali da uporedi sebe sa Minom Vrbaški sam pokušala da je opravdam, međutim, desio se njihov seksualni odnos, a tek je početak. Mi smo ovde prinuđeni da budemo svi zajedno i tu dolazi do svađa i sve ostalo. Milica mi je bila jako mutna. Ante se pojavio i rekao to za apartman i onda razmišljam. Ona njega ne poznaje a ulazi u odnos sa njim. Onda smo došli do seksualnog odnosa. Meni to nije čudno jer je to njeno pravo. Mensur je izjavio da će on nju da čuva. Ti si nju lično izložio kritikama zbog seksa, a onda komentariše Viki i njeno igranje - počela je Dalila.

- Ne sviđaju mi se te modrice koje se plave na njoj. Ona u njemu vidi agresiju. Smatram da je ona u ovoj vezi ugušena. To je to za nju, ja njoj želim sreću u rijalitiju. Što se tiče Mensura, on je ušao kao normalan momak, jako zabavan i ja sam bila tu za njega od početka. Njemu nisu zadrugari dozvolili da kaže svoje mišljenje, ja takve stvari neću zaboraviti. Dešava se konflikt kada ga njih deset napada. Dešava se to da on ulazi u odnos sa Minom, iz inata. On nije bio agresivan toliko u Zadruzi 3. A ovo sada je mnogo veće, on je ovde ušao pod jakim gasom - pričala je ona.

IZVOR: TW / @drustvenidrug

- Kada smo je pitali odakle joj modrice, rekla nam je onako tužno: "Od Mensura", to nije predstavila kao šalu. Možda meni nije htela da kaže. Modrice ima i na rukama i na nogama - ubacila se Viki, kako prenosi Mondo.

Milica je modrice opravdala naletima strasti u kojima je Mensur stiska, zbog čega ostaju modrice.

Autor: redportal.rs

#dalila dragojević

#mensur

#milica veselinović

#modrice