Mina viđena ispred Pinkove zgrade 🧐

Rijaliti učesnica Mina Vrbaški do sada se takmičila u sve 4 sezone rijaliti programa Zadruga, međutim, iako su svi mislili da će se već od septembra useliti u Belu kuću, to se nije dogodilo. 🤷‍♂️

Mina je pred početak Zadruge 5 izjavila da neće ulaziti u poslednju sezonu, ali izgleda da joj se mišljenje promenilo, kako pišu mediji, tačnije kako otkriva izvor blizak bivšoj zadrugarki.

- Mina je išla da pregovara sa čelnicima Pinka. Dobila je odličnu ponudu koju ne može da odbije. Velika šefica Milica Mitrović joj je izašla u susret za neke stvari koje je Mina zahtevala, brzo su se dogovorile. Unutra je njen bivši dečko Mensur Ajdarpašić, pa su znali da bi bilo zanimljivo da i Mina uđe - rekao je izvor blizak Mini za portal Srbija Danas, pa dodao:

Foto: Instagram.com / @minavrbaski

- Ona je odbila da uđe kad i svi. Imaće drugačiji tretman i ući će uskoro u rijaliti. Njen povratak će biti veoma zanimljiv, u trenutku kad se niko ne bude nadao.

Paparaco pomenutog medija danas je Minu uslikao ispred zgrade Pink televizije što je pojačalo sumnju da će se Mina uskoro useliti u Belu kuću.

U Zadruzi 5 trenutno se nalazi i Minin bivši dečko Mensur sa kojim je u jednoj od prošlih sezona Zadruge imala veoma burnu vezu, kao i Mensurova nova devojka Milica, koja je Minu već spominjala u negativnom kontekstu. 🔽

Autor: redportal.rs

#Milica

#Mina Vrbaški

#Zadruga 5

#mensur

#povratak