Stefan iznenadio devojku dok je u Zadruzi 😎

Rijaliti učesnik Stefan Karić na veliko iznenađenje publike ušao je sam u 5. sezonu Zadruge, dok je njegova devojka Jovana Ljubisavljević ostala da ga čeka. Kako je rekao prilikom ulaska, želi da u rijalitiju pokaže kakav je kad je solo.

Da Stefan misli na svoju devojku i kada je zatvoren u rijalitiju pokazao je specijalnim iznenađenjem - autom. 🚗 Naime, Karić je ocu ostavio novac da kupi automobil i ključeve od njega da Jovani dok je on u Zadruzi. 🔽

- Pre nego što je ušao u Zadrugu, Stefan mi je ostavio novac da kupim baš ovaj auto za njegovu ljubav, Jovanu. Nadam se da će se Jovana obradovati. Evo sine ispunio sam ti želju. Sve za ljubav - rekao je Osman Karić, kako prenosi Pink.rs, koji je slikao snajku i fotografiju objavio na društvene mreže.

Foto: Instagram.com / @ljubisavljeviceva

Jovana je objavila Osmanov stori i dodala još jedan sa slikom ključeva, uz koji je napisala:

- Zatvoren. Daleko od mene fizički, a uspe da mi priredi ovako nešto. Drži se, ljubavi, istraj, ne daj na sebe, ne daj na nas, čuvaj ono što smo branili... Nažalost, ovog puta to moraš sam, ali znaš ti da ti ja uvek čuvam leđa. Volim te do neba.

Foto: Instagram.com / @ljubisavljeviceva

Autor: redportal.rs

#auto

#iznenađenje

#jovana ljubisavljević

#stefan karic