Nove učesnike i ove godine pratiće 150 kamera, 8 dronova i 3 spajder sistema

Deli nas samo 2 dana do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija Zadruge 5. Najnovija sezona koja će ujedno biti i poslednja počinje u subotu 5. septembra od 21. čas, i planirano je da u uđe 50 novih zadrugara. 😎

Prvi potvrđeni učesnik Zadruge 5 bio je Miki Đuričić, zatim povratnici Jovana Tomić Matora,Mensur Ajdarpašić, Aleksandra Subotić, Matija Matijević, Dalila i Dejan Dragojević, FIlip Car i Bane Čolak. Ove godine ulaze i lica koje će publika prvi put gledati kao učesnike rijalitija: Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Deniz Dejm, Ante Baždarić, MC Damiro, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Ivan Radosavljević i Sale Cvetković Luksa.

Ova sezona je najavljena kao potpuno nova Zadruga, sa novim zadacima i novim učesnicima, ali neke stvari ostjau iste. I u ovoj sezoni učesnici će biti smešteni u Belu kuću koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru.

Nove učesnike i ove godine pratiće 150 kamera, 8 dronova i 3 spajder sistema. Pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, publika će moći da prati svoje omiljene zadrugare na 4 kanala Zadruga Live na kojima će moći da biraju lokaciju koje su prikazane na kanalima, i tako izaberu interesantniju situaciju ili učesnika.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#pink

#rijaliti