Reper nije mogao da se iskontroliÅ”e kada je Đedović počeo da priča o njegovoj ćerki

U najnovijoj emisiji Narod pita gosti su bili reper Vuk Mob i Marko Đedović koji je izneo neke iznenađujuće činjenice u vezi svog bivÅ”eg cimera. šŸ§

Naime, Đedović je drug Vukove bivÅ”e devojke Olivere sa kojom je skoro dobio dete, pa je tako tokom emisije Đedović dobio poruku od Olivere da Vuk laže i tako otkrio neke informacije koje se tiču njihovog odnosa.

pročitajte joŔ

VUK MOB POSTAO TATA! šŸ‘¶

- Ja tebi hoću samo da kažem da je ružno da ja viÅ”e puta vidim tvoje dete od tebe u proteklih mesec dana - rekao je Đedović, na Å”ta je Vuk odgovorio:
To nije tvoja stvar! Ti možeÅ” Oliveru da znaÅ” joÅ” 130 godina, ali moje dete nije tvoja stvar i kako ja viđam svoje dete. Ja sam zato jutros bio u Centru za socijalni rad gde sam tražio d aimam 2 dana nedeljno sa svojim detetom.
- A ne možete da se dogovorite oko svega toga? - nastavio je Đedović sa pitanjima. Koji će Centar za socijalni rad dati kad si dao dva puta izjavu da si pijan kupao dete?

Vuk je to negirao i objasnio da tako provocira javnost:

To je najveća laž na svetu, ja sam rekao da nikada u životu neću prestati da pijem. Ja uvek provociram javnost sa izjavama. Ja uvek provociram javnost sa glupim izjavama. To je deo mene, ja to namerno radim. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stavilna i normalna ličnost. Na tom intervjuu sam znao da mi otac umire, ćutio sam i krio mnoge stvari od javnosti. Jako je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam mom detetu bio najbolji otac na svetu. Svako sam jutro ustajao u 7 i uzmem dete, da bi Olivera mogla da nastavi spava. Uzmem dete, presvučem dete, nahranim dete, budem do 12 č. sa detetom. Između mene i nje viÅ”e ne ide. To je to. To je kraj.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Ovo je Vuka evidentno pogodilo jer posle ove raspravke Vuk Mob ustao i nasrnuo na Đedovića. Pogledajte u nastavku šŸ‘‡šŸ»:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Marko Đedović

#Narod pita

#ZADRUGA

#emisija

#rijaliti

#vuk mob