Kristina objavila poruke koje je Čorba slao Kristijanu 🧐

Na televiziji Pink tokom sinoćne večeri u emisiji Narod pita gostovala je devojka Kristijana Golubovića Kristina Spalević i devojka Milana Jankovića Čorbe Teodora Bilanović. U pomenutoj emisiji postavljeno je pitanje u vezi sa novcem koji je Čorba navodno tražio od Kristijana, o čemu se već spekulisalo.

Teodora je kazala isto što i Čorba ranije, da novac nije tražio od Kristijana što je jako iznerviralo Kristijanovu izabranicu, koja je ubrzo objavila skrinšot na kome se vidi da je bivši zadrugar zatražio novac.

- Pošto Kristijan neće ovo da objavi, ja ću. Nikada ne bih ovo pomenula. Jeste ružno, ali mi je ružnije da me neko laže u facu i da kaže da garantuje da to nije istina. Ja o ovome nikada ne bih (i nisam) pričala. Ali kada je postavljeno pitanje i kada je Čorba rekao da nije tražio pare, društvene mreže počele su da gore o tome da Kristijan laže - napisla je bivša zadrugarka uz skrinšot Čorbinih poruka, koje možete videti ispod:

Foto: Instagram.com / @kristina_spalevic

- Što se poruka tiče, ja sam takve slala i dobijala više puta. Sve je to život, ja to ne bih pominjala zato nikome, Kristijan jeste, ali sigurno ne iz loše namere, jer znam da Čorbu obožava. Ali kada je već potegnuta tema, nije u redu da bilo ko nekoga pravi budalom. Ja nemam razloga da lažem na ovu temu, a kao što rekoh, nije lud Kristijan da izađe na TV i da izjavi ovakvu "laž". Prosto ne želim da više bilo ko lepi etikete na nas, ono što je bilo-bilo je, a što nije, ne dozvoljavam da bude! To neka zapamte svi hejteri. Pozdrav - dodala je Kristina na narednom storiju.

Foto: Instagram.com / @kristina_spalevic

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina Spalević

#Teodora Bilanović

#novac

#poruke

#čorba