Pevačice navodno pregovaraju sa produkcijom

Kako pišu domaći mediji, članice grupe Hurricane, koje su nas predstavljale na ovogodišnjoj Evroviziji, navodno bi od septembra trebalo da se usele u Belu kuću i budu deo poslednje sezone rijalitija Zadruga. 🧐

Prema informacijama koje deli Informer, Sanja, Ksenija i Kristina već su pregovarale sa produkcijom, ali još uvek nisu donele konačnu odluku da li ulaze ili ne!

- Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u Zadrugu. Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu na Pinku 24 sata dnevno.

Ivana Nikolić, kako piše Informer, zainteresovana je za ponudu i rado bi ušla, dok Sanja i Ksenija još uvek nisu navodno odlučile.

- Ivana smatra da bi se odlično snašle u Zadruzi i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: "Pa i Marija Šerifović je ušla na Farmu posle Evrovizije i vidite gde je sada - kaže izvor za pomenuti medij i dodaje:

Foto: Printscreen YouTube Hurricane/redportal.rs

- Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog koronavirusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u Survajveru. Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak na Pinku i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor!

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#Zadruga 5

#rijaliti

#ulazak