Mina: Žao mi je što se ovako završilo, tj počelo!

Kao bomba je danas odjeknula vest da je Mina Vrbaški pretučena u klubu u nedelju tokom ranih jutarnjih časova.

Incident se odigrao u diskoteci, kada ju je nepoznati muškarac navodno iz čista mira napao. Mina je te noći sa drugaricama izašla u diskoteku, a stariji muškarac je navodno počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Kada mu je Mina prišla, on ju je uhvatio za glavu i zadao tri udarca u predelu lica, zbog kojih je Mina završila na zemlji.

Rijaliti učesnica je završila u bolnici zbog povreda, a Pink.rs došao je u posed izveštaja lekara, koji možete videti u nastavku ovog teksta.

Dolazi u pratnji policije. Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udarila njeno o svoje čelo. Pacijentkinja navodi da joj je 20 minuta curela krv iz nosa i žali se da joj trnu gornja i donja vilica. Glava - hematom prečnika 2cm između obrva.

Redakcija portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Minom, prilikom čega je ona otkrila kako se oseća:

Sada mi je dobro, dobila sam odmah uput da snimam glavu, hematom mi se povukao, oporavljam se. Saznala sam ko je dečko, sve znam o njemu, prijava će biti pokrenuta jako brzo. Meni je nepoznat, ali sam očigledno ja njemu poznata, iritantna, žao mi je što je morao da me gleda u klubu. Žao mi je što se ovako završilo, tj. započelo!
View this post on Instagram

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

IZVOR: IG / @minavrbaski

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Mina Vrbaški

#izveštaj

#lekar

#oglasila se

#pretučena